PRINCE2 Agile Foundation, e-learning

E-learningskurs i PRINCE2 Agile® som ger förståelse för hur agila metoder används tillsammans med PRINCE2.

e-learning
15kapitel
25PDUS
(109)

PRINCE2 Agile® Foundation, online

Vill du lära dig hur du kan kombinera agila metoder så som Scrum, Kanban och Lean Startup med världens mest spridda och använda projektledningsmetod, PRINCE2? Och vill du kunna bevisa din kunskap med hjälp av «the number one» agila projektledningscertifieringen? Metier OEC erbjuder en accrediterad online-kurs som avslutas med en PRINCE2 Agile Foundation certifiering.

PRINCE2 Agile är världens mest kompletta agila projektledningsmetod, som kombinerar det agilas flexibilitet och anpassningsbarhet med PRINCE2’s tydligt definierade ramverk. Precis som PRINCE2, så kan PRINCE2 Agile användas för alla typer av projekt inom alla industrier.

Språk

Kursen och certifieringen i PRINCE2 Agile Foundation är på engelska.

Vem riktar sig kursen till?

Organisationer och individer som redan använder PRINCE2 och som vill lära sig hur man använder agila tekniker, liksom organisationer och individer som redan använder agila tekniker och som vill kombinera det agila med styrning och ledning av projekt enligt PRINCE2, för att få ut mest möjligt av projekten.

Certifieringsgaranti

Hos Metier får du certifieringsgaranti. Klarar du inte examen vid första försöket, så får du gratis ett andra försök

Absolut allt inkluderat

Förutom allt material vi tillhandahåller, så ger vi också certifieringsgaranti inkluderat i kurspriset. Direkt vid bokningen, så får du tillgång till allt du behöver för att bli certifierad.

Vad är fördelarna med en online-kurs?

Flexibelt

Du har tillgång till online-kursen var som helst och när som helst, och därmed kan du lägga upp studierna precis så som du själv önskar.

Bra förberedelse inför examen

Du får tillgång till två testexamen som du kan ta så många gånger du vill. Det gör att du enkelt kan kolla hur du ligger till inför examen.

Kul sätt att lära sig på

Du lär dig PRINCE2 enkelt med vår e-learningskurs. Innehållet i PRINCE2-boken är pedagogiskt uppdelat i lagom delar, och varieras med praktiska exempel, interaktiva övningar, checklistor, cases och quizer.

Din egen personliga mentor

Under hela kursen har du tillgång till en mentor online, som svarar på praktiska frågor och ger dig vägledning genom dina studier.

Examen

På samma sätt som med online-kursen, så tar du hemexamen var som helst och när som helst. När du beställer kursen, så får du ett mail från vår examensleverantör, Peoplecert, inom max en vecka. I mailet får du en vocuher code/beställningskod som du använder för att reservera examensdatum och tid samt instruktioner. Du behöver en dator med webkamera och mikrofon för att kommunicera med examensvakten i samband med examen.

  • Examenstyp: Multiple choice
  • Antal frågor: 50
  • Krav för godkänt: 60% rätt
  • För de som inte har engelska som modersmål: 1 timme 15 min skrivtid

Kom i gång med certifieringen i PRINCE2 Agile Foundation

Vill du bli bättre på projektledning, tryggare i jobbet och få bra kompetens inom agil projektledning? I så fall ska du anmäla dig till kursen i PRINCE2 Agile Foundation.

Strategisk partner med Axelos

Metier OEC är strategisk partner med AXELOS som står bakom bästa praxis och ramverk som PRINCE2®, MSP® och MoP®.