Webinar

Vad är PRINCE2®?

Anmäl dig på gratis introduktionswebinar om PRINCE2. Vi går igenom varför certifieringen är en av världens största innom projektledning.

18. juni

}

08:00 - 09:30

Passar webinaret för mig?

Kort om webinaret

Introduktion till PRINCE2; översikt över metodikens huvuduppbyggnad, principer, teman och processer. Varför är PRINCE2 världens mest utbredda projektledningsmetod? Vilken nytta kan PRINCE2 ge dig och ditt företag? 

Målgrupp

Vad är PRINCE2? Webinar passar för dig som önskar att lära mer om PRINCE2 och vilken nytta metoden kan ge dig, sällskapet du jobbar i och i dina projekt.

Agenda

Z

Varför är PRINCE2-certifieringarna världens största innom projektledning ?

Vad är unikt med PRINCE2 och vilken nytta kan PRINCE2 ge dig, sällskapet du jobbar i och i dina projekt.

Z

Vägen till en PRINCE2-certifiering

Lär om dom olika PRINCE2-certifieringarna och vägen till en certifiering.

Z

Frågor och svar

Metiers erfarna projektledare och PRINCE2-expert, Carina Höyheim, svarar på dina frågor runt PRINCE2.

Vår kursledare

Carina Höyheim
Senior konsulent och kursledare

Carina jobbar som senior konsult och kursledare hos Metier Academy i Sverige. Hon har lång erfarenhet av projektledning och har jobbat med både traditionella och agila projekt de senaste 25 åren. Carina är utbildad civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm. Hon är certifierad i SAFe® och PRINCE2®

Anmälan

Webinar är ett kort seminarium som du deltar på från din egen PC. Dagen innan webinaret så får du en mail med information om hur du loggar dig på. Anmäl dig genom att fylla ut schemat här under.