PRINCE2® Practitioner Re-certifiering, online-studier

Som PRINCE2 Practitioner behöver du förnya din certifiering senast 5 år efter examen för att få behålla statusen som "Registered Practitioner". Denna online-kurs hjälper dig med att friska upp PRINCE2-kunskaperna så att du blir redo att ta examen.

Vem är kursen för?

Kursen är för dig som redan är certifierad som PRINCE2 Practitioner och som vill behålla  statusen som "Registered Practitioner".

Förkunskaper

För att få ta kursen PRINCE2 Practitioner re-certifiering, behöver du ha certifierat dig  som PRINCE2 Practitioner för högst 5 år sedan.

Kursen friskar upp följande

  • Hur PRINCE2 kan anpassas till olika typer av projekt
  • Hur metoden kan användas och anpassas i konkreta projektscenarier
  • Om de olika temana, processerna och aktiviteterna i PRINCE2

Varför ska jag ta PRINCE2-kursen hos Metier?

 

100 procent svenskt

Metier är den enda leverantören av PRINCE2-kurser som har allt material tillgängligt på svenska: E-learning, PRINCE2-boken, testexamen och certifieringsexamen.

 

Absolut allt inkluderat

Förutom materialet, så är också certifieringsgarantin inkluderad i kurspriset, och du får direkt tillgång till allt du behöver för att bli certifierad.

 

Certifieringsgaranti

Hos Metier får du certifieringsgaranti. Blir du inte godkänd vid första försöket, så får du ett  andra försök helt gratis. 

 

Prisbelönt e-learning

I konkurrens med 250 kandidater fick vi  2014 en tredjeplats under den internationella prisutdelningen E-Learning Awards.

Vilka är fördelarna med online-kurser?

 

Flexibelt

Du har tillgång till online-kursen var som helst och när som helst, och kan alltså lägga upp studierna precis som du själv vill.

 

Kul sätt att lära sig på

Du lär dig PRINCE2 enkelt med vår e-learningskurs. Lektionerna är pedagogiskt uppdelade i lagom portioner, där teori varvas med praktiska exempel, interaktiva övningar, checklistor, cases och quiz.

 

Effektiv repetition

Du får tillgång till två testexamen som du kan ta så många gånger du vill. Det gör att du enkelt kan kolla hur du ligger till inför examen. 

 

Din egen personliga mentor

Under hela kursen har du tillgång till en mentor on-line, som svarar på praktiska frågor och ger dig vägledning genom dina studier.

Examen när och var det passar dig

Du kan välja att ta din examen hos dig, när det passar dig.

  • Välj hemexamen när du beställer kursen.
  • Inom en vecka får du instruktioner om hur examen går till.
  • När dagen för examen kommer, så kopplar du upp dig mot lösningen för hemmaexamen (med webcamera), och så berättar en examensvakt hur du kommer igång med din examen
Vi är väldigt nöjda med Metiers PRINCE2-utbildning.  - Camilla Karlsson, Projektledare och Quality Manager, NetRelations

Vi är väldigt nöjda med Metiers PRINCE2-utbildning.

Camilla Karlsson, Projektledare och Quality Manager, NetRelations

Kom igång med PRINCE2 recertifiering

Friska upp dina PRINCE2-kunskaper och behåll din certifieringen i PRINCE2 Practitioner.

9 500:- Gå till kursbeställning