PRINCE2® Foundation + Practitioner, online

PRINCE2 Foundation + Practitioner är paketet som ger dig en komplett certifiering inom projektledning och PRINCE2.

PRINCE2 är en världsledande projektledningsmetod. Med Foundation och Practitioner har du som vill fungera som professionell projektledare en solid grund att stå på - oavsett bransch och yrkesgrupp.

Passar kursen mig?

Kursen är både för dig som redan är projektledare och dig som vill bli det. Den passar också för andra nyckelpersoner som är involverade i olika delar av projekt. Många som har deltagit i våra kurser säger att den kompetens de har fått leder till större ansvar och flera spännande arbetsuppgifter och att certifieringen är ett klart plus i CV:n.

Vad får jag lära mig?

  • Hur du kan anpassa PRINCE2 till olika typer av projekt
  • Hur du kan använda PRINCE2 i konkreta projektscenarier
  • Om de olika temana, processerna och aktiviteterna i metoden
  • Om de olika rollerna och deras ansvar och befogenheter

Varför ska jag ta PRINCE2-kursen hos Metier?

 

100 procent svenskt

Metier är den enda leverantören av PRINCE2-kurser som kan erbjuda allt material på svenska: Komplett e-learning (som är en sammanfattning av hela PRINCE2-boken), PRINCE2-boken, testexamen och certifieringsexamen.

 

Absolut allt inkluderat

Förutom allt material vi tillhandahåller, så ger vi också certifieringsgaranti inkluderat i kurspriset. Direkt vid bokningen, så får du tillgång till allt du behöver för att bli certifierad.

 

Certifieringsgaranti

Hos Metier får du certifieringsgaranti. Klarar du inte examen vid första försöket, så får du gratis ett andra försök.

 

Prisbelönt e-learning

I konkurrens med 250 kandidater tog vi 2014 en tredjeplats vid den internationella prisutdelningen E-Learning Awards.

Vad är fördelarna med en on-linekurs?

 

Flexibelt

Du har tillgång till on-linekursen var som helst och när som helst, och därmed kan du lägga upp studierna precis så som du själv önskar.

 

Kul sätt att lära sig på

Du lär dig PRINCE2 enkelt med vår e-learningskurs. Innehållet i PRINCE2-boken är pedagogiskt uppdelat i lagom delar, och varieras med praktiska exempel, interaktiva övningar, checklistor, cases och quizer.

 

Bra förberedelse inför examen

Du får tillgång till två testexamen som du kan ta så många gånger du vill. Det gör att du enkelt kan kolla hur du ligger till inför examen.

 

Din egen personliga mentor

Under hela kursen har du tillgång till en mentor on-line, som svarar på praktiska frågor och ger dig vägledning genom dina studier.

Hur genomförs examen?

 

Examen i Foundation

Examen består av 75 multiple choice-frågor, och minst 50 procent måste vara rätt för att du ska klara din certifiering. Du har en timme på dig om du gör den på ditt modersmål och en timme och en kvart om du gör den på ett annat språk. Vi erbjuder examenstillfällen en gång i månaden på vårt kontor i centrala Stockholm.

 

Examen i Practitioner

Examen är casebaserad och består av åtta frågeområden med tio delfrågor. 55 procent av svaren måste vara rätt för att du ska klara din certifiering. Den varar i två och en halv timme om du tar den på ditt modersmål, och tre timmar och tio minuter på annat språk. Vid examen får du använda PRINCE2-manualen som hjälpmedel. Vi erbjuder examenstillfällen en gång i månaden på vårt kontor i centrala Stockholm.

Examen när och var det passar dig

Precis som med onlinekursen, så kan du välja att ta din examen hos dig, när det passar dig. När du beställer kursen, så väljer du hemmaexamen, och inom en vecka efter din anmälan får du instruktioner via mail. När dagen för examen kommer, så kopplar du upp dig mot lösningen för hemmaexamen (med webcamera), och så berättar en examensvakt hur du kommer igång med din examen.

Självklart kan företag och organisationer välja en kombination av e-learning och workshopar, för att anpassa inlärningen till de specifika behoven.

Vi är väldigt nöjda med Metiers PRINCE2-utbildning.  - Camilla Karlsson, Projektledare och Quality Manager, NetRelations

Vi är väldigt nöjda med Metiers PRINCE2-utbildning.

Camilla Karlsson, Projektledare och Quality Manager, NetRelations

Kom igång med PRINCE2-certifieringen

Vill du lära dig om bättre projektledning, och bli mer effektiv på jobben och mer attraktiv på arbetsmarknaden? Då ska du anmäla dig till en PRINCE2-kurs hos Metier.

Välkommen som kursdeltagare hos oss!

14 900:- Gå till kursbeställning